English

Ochrana osobních údajů

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost ACRI Asociace podniků českého železničního průmyslu se sídlem: Pobřežní 224/20, 186 00 Praha 8, IČO:63832721, jako správce osobních údajů (dále jen: „Společnost“) Vás tímto v souladu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení“), informuje o zpracování Vašich osobních údajů, které Společnost zpracovává jako správce ve smyslu Nařízení. V souvislosti se svým posláním a činností spolčenost zpracovává osobní údaje:

I. Účel zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme vždy zákonně, korektně, transparentně, odpovědně za účelem:

  • členské firmy: členství a plnění služeb
  • dodavatelské firmy: nákup služeb
  • ministerstva, úřady, instituce: poskytování služeb, studií, odborných textů
  • texty v tiskovinách vydávaných společností
  • pokud jste od nás zakoupili službu reklamy v časopise, vyžádali si zasílání časopisu
  • pokud jste od nás zakoupili zboží – knihu
  • fungování našich webových stránek

 

II. Právní základ pro zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme z důvodu:

  • jednání a uzavření smlouvy
  • plnění smlouvy
  • plnění zákonných povinností společnosti
  • oprávněného zájmu společnosti poskytovat informace o železničním průmyslu

 

III. Kategorie zpracování informací

Zpracováváme vaše:

  • základní osobní identifikační údaje (např. jméno, příjmení, telefon, adresa, email…)
  • fakturační a platební údaje
  • údaje z komunikace mezi společností a vámi
  • údaje získané z objednávky z našich webových stránek

 

IV. Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje nebudou předávány třetí straně s výjimkou předání:

  • pro účely řádného plnění smluv (např. dopravci)
  • v případech vyžadovaných zákonem, například v souvislosti s dotazy státní správy apod.
  • zpracování studií
  • tisk časopisu, ročenky

 

V. Poučení o vašich právech

Osobní údaje jsou zpracovávány pouze pro uvedené zákonné účely a budou uchování po dobu, která nepřesáhne dobu nutnou pro splnění účelu, pro který jsou shromažďovány a zpracovávány. Bezpečnost, neporušitelnost a důvěrnost osobních údajů je zajištěna realizací přiměřených bezpečnostních technických a organizačních opatření. Osobní údaje se neprodávají ani jinak neposkytují komerčním subjektům.

Jakékoli další zpracování osobních údajů mimo zde uvedených probíhá na základě souhlasu subjektu údajů (např. pořizování fotografií a jejich publikování v médiích, na sociálních sítích).

Osobní údaje zpracovává přímo společnost.

Zpracování osobních údajů probíhá v technicky i fyzicky zabezpečených elektronických informačních systémech.

Osobní údaje mohou být za určitých podmínek zpřístupněny státním orgánům (soudům, policii, notářům, finančním úřadům nebo jiným subjektům v rámci výkonu jejich zákonných pravomocí v rozsahu stanoveném zvláštním zákonem).

Subjekt osobních údajů má právo žádat společnost o přístup k osobním údajům, právo na jejich opravu, výmaz či omezení jejich zpracování, stejně jako vznést námitky proti jejich zpracování a právo na jejich přenositelnost, pokud to není v rozporu s účelem zpracování.

Dále má právo odvolat souhlas v případech, kdy je zpracování prováděno na základě souhlasu.

Při zpracování osobních údajů společnosti nedochází k použití osobních údajů k rozhodování čistě na bázi automatizovaného zpracování, ani profilování.

Kontakt na správce osobních údajů:
ACRI Asociace podniků českého železničního průmyslu
Pobřežní 224/20, 186 00 Praha 8
IČO: 63832721
acri@acri.cz


Subjekt údajů má právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, email: posta@uoou.cz.

Tyto zásady ochrany osobních údajů jsou pravidelně přezkoumávány a společnost vyhrazuje právo na jejich případnou změnu.

25. května 2018

 

 

 

 

 

 

Nahoru